Pondělí 10.11.2025

Polévka Valašská kyselica (1,7,9)
1 Vepřo, knedlo, zelo (1,3,7,9)
2 Vepřová pečeně na smetaně, bramborové gnocci (1,3,7,9)
3 Panenská směs s fazolkami a slaninou (vepřová panenka, zelené fazolky, uzený bok, česnek), těstoviny (1,3,6,9)

Úterý 11.11.2025

Polévka Hovězí polévka s játrovou rýží a těstovinou (1,3,9)
1 Smažený sýr Gouda, brambor, tatarka (1,3,7)
2 Sekaná svíčková, houskový knedlík (1,3,7)
3 Krůtí játra, dušená rýže (9)

Středa 12.11.2025

Polévka Fazolová polévka
1 Švýcarské ražniči, vařené brambory, tatarská omáčka (sýr,salám) (1,3,7)
2 Extra vypečený jitrnicový prejt, moravské kysané zelí, brambor (1,3,7,9)
3 Kuřecí plátek na žampionech, zeleninová rýže (1)

Čtvrtek 13.11.2025

Polévka Česneková polévka se šunkou a brambory (1,3,9)
1 Smažený česnekový vepřový řízek, šťouchaný brambor, okurek (1,3,7,9)
2 Bramborové knedlíky plněné uzeninou,kysané zelí, restová cibulka (1,3,9)
3 Pečené kuřecí paličky nakládané v sezamu, bramborová kaše, kapie ozdoba (1,7,9)

Pátek 14.11.2025

Polévka Bramborová polévka pikantní (1,9)
1 Variace smažených řízečků (kuřecí a vepřový), bramborová kaše, okurek (1,3,7,9)
2 Ďábelské koule, rajská omáčka, houskový knedlík (1,3,7,9)
3 Zeleninové lečo s vejcem a šunkou, chio rohlík (3)
Baštírna Svitavy